Bine ați venit la Enoteca

Povestea noastră începe cu o pasiune profundă pentru vinurile italiene și dorinta de a împărtăși esența lor autentica cu pasionații de vin din România.

 

În calitate de importatori ai celor mai bune vinuri italiene, misiunea noastră este să vă oferim o selecție deosebită de vinuri, care intruchipeaza mostenirea bogată a vinificației italiene.

Ce ne face diferiți

Considerăm că valorile după care ne ghidăm și ne desfășurăm activitatea de zi cu zi, sunt un element diferențiator, care ii face pe oameni sa revina cu placere la Enoteca.

 

In al doilea rand, angajamentul pentru calitate, deoarece fiecare sticlă pe care o oferim a fost aleasă cu atenție de echipa noastră, care vizitează personal renumitele podgorii din Italia, pentru a alege manual cele mai spectaculoase vinuri.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Întrebări frecvente

Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai frecvente întrebări și răspunsuri, iar dacă nu găsești răspunsuri în lista de mai jos, contactează-ne și te vom ajuta cu plăcere!

Aveți un magazin fizic ?

Da, avem un magazin fizic în Brasov. Aici avem expuse toate produsele disponibile în site.

Care este termenul de livrare ?

Termenul de livrare standard este de 2 zile lucrătoare. Toate produsele din site sunt disponibile in stoc.

Când se organizează degustări ?

Organizăm lunar degustări în showroom-ul nostru din Brașov. Dacă vrei să participi, te rugăm să ne contactezi și te vom adăuga în grupul de Whatsapp.

Este sigură livrearea vinurilor prin curier ?

Da! Folosim ambalaje rezistente din carton pentru fiecare sticlă, astfel încât fiecare sticlă este protejată în intreg procesul de livrare. 

Care sunt metodele de plată acceptate ?

Magazinul nostru acceptă plăți sigure cu cardul, plată ramburs sau plată prin transfer bancar. 

Oferiți sfaturi de alegere a vinurilor și recomandări de pairing ?

Da. Contactează-ne telefonic și te vom ajuta să alegi cele mai potrivite vinuri pentru bugetul tău și tipul de eveniment .

Suport clienți:

0730 332 333

Luni - Vineri

09:00 - 17:00